Beton stol – design din egen stol

  Jeg har længe gået med tankerne omkring at lege med beton. lige før jul besluttet jeg mig for at støbe min egen beton stol.

  Guide: 8 step hvordan du laver din egen beton stol

  1. Du må på et byggemarked for at og købe ind.

  2. Bland vand og beton sammen, og hæld det i din murbalje så der ca er 8 cm op til kanten. Husk at slå på murbaljen med en hånd eller hammer så du før alle luftbobler ud af betonen.

  Beton stol med ben

   

  3. Del din rundstok (træben) i den højde du ønsker jeg har brugt 45 cm i dette eksempel og 3,3 diameter. Bor hul i den ene ende på alle 3 ben.

  Beton stol træben

   

  3. Brug din ståltråd og sæt de 3 træben sammen med ståltråden. Jeg brugt dette ståltråd til at sætte de sætte de tre ben sammen med
  ståltråd til betonstol

   

  4. Sæt stol benene ned i betonen og mål hvor meget afstand du ønsker mellem hver ben. Jeg har ca. 27 cm mellem hver ben.

  Beton stol homemade

   

  6. Sæt gaffatabe på hver ben og på murbaljen, så den står fast

  Gaffatape

   

  7. Jeg ventet i 48 timer før jeg prøvet at tage betonstolen ud af spanden

  Brother's Watching TV

   

  8. Og her er det færdig resultat
  Beton stil

   

  Om man ønsker kan man vælge og male benene, i forskellig farver. Der findes mange forskellig måder lave sådan en beton stol på, her har jeg beskrevet hvordan jeg har gjort det. Håber dette kan være med til at inspirerer andre til at gøre det samme.

  Hvad koster sådan en stol? Jeg vil tro jeg betale ca. 400-500 kr for alt. Og med beton, træ, ståltråd og murbaljen og så kunne jeg lave 2 betonstole ud af dette.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *