10 gode beton design ideer

  DIY: 10 gode beton ideer som alle kan gøre.
  Beton er virklig populært i tiden, og mange prøver selv med beton støbning. Det er utrolig let at gøre det selv. Her er 10 gode ideer til Beton støbning som du kan gøre hjemme.

  1. Beton stol.
  jeg har selv lavet denne beton stol, som ikke kræver meget. træ, beton, en spand, lidt ståltråd. Læs her hvordan jeg lavet den.

  Beton stol

   

  2. Betonkrukke
  Pernille Friis har lavet en utrolig flot betonkrukke, lavet af beton, sand og vand. Købt en plastikspand og hælde beton op i den, og så en mindre plastikspand op i betonen for at have et hul til jord, og en flot plante.

  Betonkrukkebillede lånt af Pernille Friis

   

  3. Lysestager 
  Tonje boganes har lavet nogle advents lysestager til fyrfadslys. Her kan man bruge nogle rør som du syntes passer. Et forslag kan være nogle plakat rør, eller PVC rør og så beton op i røret og så sæt et fyrfadslys i toppen. Lad det stå i 24 timer og de er klar.

  Beton lysestager
  Billede lånt af Tonje Boganes

   

  4: Sofabord
  Dette sofabord lavet af beton med stål hjul. Dette også muligt at lave, men kræver lidt ekstra. Byg en trækasse, beton i bunden ca 20 cm, fyld der efter den op med flamingoplader / Polystyrenplader som har ca. 20 cm luft ud til alle træplader og så en træplade i bunden for at vedhæfte hjulene. Når den har den har stået i 48 timer, kan du fjerne træpladerne og sæt på hjul. Du lægger flamingoplader / Polystyrenplader i fordi sofabordet ikke skal  blive så tung. Husk at banke med en plastik hammer på kassen for at få alle luftbobler ud af betonen.

  Beton sofabord
  Billede lånt af Renee Arns Interior Styliste

   

  5. Spisebord
  Katarina Natalie og hendes mand har lavet dette spisebord som er 125 cm lang, som er blevet slebet  med sandpapir og derefter brugt bivoks så snavs og vand ikke trænger ind i betonen. De har bygget deres understel af vandrør fra Bauhaus. Her er det bare at bruge fantasien.
  Beton spisebord
  Billede lånt af Katarina Natalie

   

  6: Lamper
  Ben Uyeda fra HomeMade-Modern laver utrolig meget i beton. Plus en masse guides til hvordan du gør det. Her har han lavet nogle flotte beton lamper ud af sodavands flasker. En 2 liter flaske og en 0.5 liter flaske. Se hans youtube film og hans beskrivelse hvordan du kan gøre det samme.
  Beton lampe
  Billede lånt fra HomeMade-Modern.com

   

  7: Bog holder
  Denne finde bog holder som kan holde dine bøger oppe i en bogreol.
  Benita Larsson har lavet denne af en lille plastik kasse, du kan bruge mange andre opbevaring plastik kasser også. Hvor hun har lagt bogstavet B inde i cementen så det giver et personlig udtryk.
  Bog holder
  Billede lånt fra Benita Larsson

   

  8: Opbevarings hylde
  Du kan også gå mere kreativ til den og lave en rund opbevaring hylde med snor som Manda & Marla har lavet. De har valgt en rund hylde hvor de har lavet 3 huller og hængt den op med hvid snor. Og så har de malet en trekant for at give den lidt liv.  Passer perfekt til en flot blomst
  Opbevaring hylde af betonBillede lånt af Manda & Marla

   

  9: Øl køler
  Om du skal imponere vennerne, så er denne øl køler det helt rigtig for dig. Du kan have den med ud på terrassen eller bare have den stående inde hvor folk kan tage en kold øl. Eller du kan bruge den til mange andre ting, så som planter som Ben viser via video eller billeder på HomeMade Modern
  Øl køler
  Billeder lånt fra HomeMade Modern

   

  10: Toiletpapirholder
  Denne fede toiletpapirholder gør kedelig toiletpapir spændende igen, og er en ny måde at udsmykke sit badeværelse på. Denne kan købe hos Gessato de levere med beslag
  ToiletpapirholderBillede lånt af Gessato

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *